Rustig weekendje

Zaterdag heb ik uitgeslapen. Ik weet niet meer hoe laat ik wakker werd. ‘s Middags is er een vriend koffie komen drinken en daarna ben ik naar mijn vriend gegaan om te eten en samen een heet bad te nemen. Ik was niet zo heel laat weer terug in mijn huisje.

Zondag heb ik ook uitgeslapen. Tot een uur of half 11. Op mijn gemak een douche genomen en daarna een bakkie gedaan bij de buurman. Toen ik weer thuis was appte ik mijn vriend hoe laat ik zal komen en hij zei nu. Ik ben dus op mijn fiets gestapt en naar hem toegegaan. Halverwege de middag was dat. We hebben samen gegeten, maar hij had nog het één en ander te doen dus ben ik na het eten naar huis gegaan.

Vanavond heb ik wat muziek zitten luisteren op Youtube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *