Op de koffie bij…

Vandaag ben ik eerst op de koffie bij mijn vriend geweest. Ook heb ik lekkere roerbak noodles bij hem gegeten. Nadat ik nog even ben blijven hangen bij hem ben ik op de koffie geweest bij een vriend die vlakbij hem woont. Een vriendin van hem was er ook. We hebben lekker aan de koffie gezeten met z’n 3e. Later heb ik nog een glas water genomen en hun een biertje. Rond 23:00 was ik weer thuis en ben ik overgegaan naar water en cafe├»ne vrije koffie, aangezien de koffie aardig naar mijn hoofd gestegen was.

Nu ben ik een beetje bijgekomen en zal straks wel lekker slapen.

Woensdag ben ik ook nog op de koffie geweest bij een vriendin. Zij zat dan wel aan de thee, maar dat mag de pret niet drukken. We hebben flink bijgekletst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *