Leuk & Gezellig

Vaak als ik veel van huis ben geweest of nog tot laat visite heb gehad, kan ik maar niet op tijd naar bed. Zo ook nu.

Mijn donderdag begon om 8 uur met uit bed komen en aandacht geven aan mijn vogeltjes. Tussendoor ben ik naar het winkelcentrum geweest.

Eind van de ochtend / begin van de middag begon mijn vriend mij te appen en al vrij snel ben ik naar hem toe gegaan. We hebben wat gerommeld in de tuin en er kwam ook nog een paar keer visite langs. Tussendoor waren we even snel naar de bouwmarkt geweest.

Na het diner ben ik op mijn fiets gestapt om de diertjes en plantjes van een vriendin te verzorgen en toen naar huis. Daar even op balkon gerommeld en toen appte mijn vriend me weer. We zaten een beetje te ouwehoeren en hij besloot langs te komen.

We hebben gezellig wat gedronken en gesnoept. Tegen 23 uur ging hij naar huis. Ik vond het super leuk dat hij geweest was.

Toen begon voor mij de tijd voor mezelf en ben achter de pc gekropen die in de woonkamer staat, zodat ik mijn katjes ook even flink wat aandacht kon geven. En dat krijgen ze nu nog (inmiddels is het al 6 uur geweest).

Waarschijnlijk ga ik niet meer slapen – of vanmiddag even.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *